Odtülüler Dershanesi

Odtülüler dershanesi olarak butik dershane sektöründe yaklaşık 9 yıldır öğrenci ve velilerimize kalitemizden ödün vermeden hizmet sunmaktayız

19 Nisan 2017 Çarşamba, 13:27
Odtülüler Dershanesi
-

Odtülüler dershanesi olarak butik dershane sektöründe yaklaşık 9 yıldır öğrenci ve velilerimize kalitemizden ödün vermeden hizmet sunmaktayız. Öğrencilerimizin başarısı için bir çok sistemle eğitim programımızı donatarak verimliliği arttırmaktayız. Peki nedir yöntemlerimiz?

            Koçluk sistemimiz ile her bir yakından birebir olarak ilgilenerek eksik kaldıkları her konuda onlara yardımcı oluyoruz. Uzman mentörlerimiz öğrencilerimizi yakın bir takibe alıp çalışmalarını kontrol ediyorlar. Çalışması gereken konular, çalışamaya ne kadar zaman ayırması gerektiği, nasıl çalışmalı, çalışma düzeni ve bir çok konuda öğrenciyi kontrol altına almaktadır. Bu sayede koçunun yakın markajında bulunan öğrenci özel olduğunun farkına varmakta ve bu özel ilginin karşılığını vermektedir. Velilerimiz de bu uygulamaya güvenerek çocuklarını emanet etmektedir.


            Sistemlerimizden biri de yaz kamplarıdır. Yaz kamplarımızın temel amacı öğrenciye ders çalışma alışkanlığı kazandırmaktır. Bu uygulamada öğrencinin yaz mevsiminin rehavetine kapılmasının önüne geçilmeye çalışılır. Öğrenciler eksik oldukları konularda onlara özel yapılan programa tabii tutulurlar ve dönem başlamadan hazır hale getirilir. Bu uygulama aynı zamanda ailelerin çocuklarına ders çalış baskısı yapmasına gerek kalmadan öğrencinin ders çalışmasını sağlamaktadır. Bu da öğrenci ve aileleri ders konusunda stres ve tartışmadan uzak tutmuş olur.

            Odtülüler dershanesi öğrenci etüt sistemi ile de hizmet vermektedir. Bu uygulamada öğrencilerinin talep ettikleri ders veya konulara göre program içeriği belirlenerek yapılan bir nevi pekiştirme programıdır diyebiliriz. Yapılan etütlerde eğitimciler öğrencilerin sorularını yanıtlayabilirler yada öğrencinin anlamadığı eksik kaldığı konuların tekrarını yapabilirler.
            Kurumumuz için öğrenci motivasyonu her zaman ilgilendiğimiz bir konudur. Çünkü insanlar mutsuz olduğu, motive olmadığı hiç bir durumda verimli bir çalışma sergileyemez ve bu durumda verilen eğitim de faydalı olamaz. Bu nedenle yaptığımız çalışmalar ve rehberlik hizmetlerimizle öğrencilerimizin motivasyonunu olabildiğince yüksek tutmaya çalışırız. Bu aşamada tabi ki velilerimizin de bizlere yardımcı olmasıyla daha başarılı sonuçlar almaktayız.

            Odtülüler dershanesi öğrenci takip sistemi ile de öğrencilerinin aldıkları eğitimin doğru, yerinde ve verimli olmasını sağlamaktadır. Öğrencimizin gösterdiği gelişme, yaptığı çalışmalar, çözdüğü sorular, devamsızlık süresi, motivasyon durumu ve bir çok konuda yakından takip ederek herhangi bir olumsuzluk halinde çabuk bir şekilde tespit edilir ve çözüme kavuşturulur.

            Öğrencilerimizle yakından bir ilişki kurmaktayız. Bunun yanında velilerimizle de aynı derecede iletişim sağlayarak çocuklarının durumunu yakından takip etmelerini sağlamaktayız. Öğrencilerimize güveniyoruz ancak ailelerinin de çocuklarında gerçekleşen gelişmelerden, değişikliklerden yada eksiklerden haberdar olmak isteyeceklerini düşündüğümüz için veli bilgilendirme sistemine sahibiz. Çocuklarınız ve sizler için büyük önem taşıyan eğitim konusunda bizlere güvenebilirisiniz. Başarılar diliyoruz.

Kaynak: https://www.odtululeraktifegitim.com/
 
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı