Şafak Sezer'den Kötü Haber! Şafak Sezer İkinci Sinir Krizini Geçirdi

Usta oyuncu Şafak Sezer'in ikinci sinir krizini geçirdiği kardeşi tarafından belirtildi. İşte detaylar...

03 Mayıs 2016 Salı, 05:00
Şafak Sezer'den Kötü Haber! Şafak Sezer İkinci Sinir Krizini Geçirdi
-

Şafak Sezer neden sinir krizi geçirdi? Şafak Sezer'e ne oldu? Şafak Sezer son durum; Şafak Sezer geçirdiği sinir krizinin ardından hastaneye kaldırıldı ve hastanede tedavi olmamak için yine bir kriz çıkarttı. Şafak Sezer neden sinir krizi geçirdi? Şafak Sezer'e ne olduğunu merak ediyorsanız haberimizi okuyun. Şafak Sezer kimdir? Şafak Sezer biyografisi... Ünlü oyuncu Şafak Sezer'i rol icabı sinirli iken çok gördük fakat Şafak Sezer bu defa rol icabı değil gerçek sinir krizi geçirdi. Şafak Sezer'in siniz krizi görüntüleri filmleri aratmadı. O görüntüleri izleyenler Şafak Sezer'in neden sinir krizine girdiğini merak etti. Şafak Sezer neden sinir krizi geçirdi? Şafak Sezer'e ne oldu?
 
 
Şafak Sezer’in geçen hafta perşembe günü eşiyle şiddetli bir tartışma yaşadığı, eşi Esra Sezer’in tartışma sonrası kızları Sudem ve Irmak’ı da alarak evi terk ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre ailesinin evden gitmesinden sonra sinir krizi geçiren ünlü oyuncu, yakınları tarafından psikiyatri hastanesi Lape’ye götürüldü. Esra Sezer’in abisi Ozan Kaçmaz ise Sezer’in sinir krizi geçirdiği iddiasını doğruladı ancak bunun evdeki tartışmadan kaynaklanmadığını ileri sürdü: “Şafak, o akşam Ankara’da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrenmiş. Bu haber ona çok ağır gelmiş ve kendini kaybetmiş. O yüzden hastaneye kaldırıldı. Olay bundan ibaret.” Hastaneden kaçmaya çalıştı Çığlıklarıyla koridorları inleten, sakinleştirici ilaçlar verilen Şafak Sezer'in tedavi süreci uzadı.Posta Gazetesin'de yer alan habere göre; Doktorlar hastanede 2 hafta daha kalması gerektiğini söyledi. 'Hastanede yatmak istemiyorum, çıkarın beni, buradan' diyen Şafak Sezer'e doktorlar itiraz, etti.
 
 
ÖZEL GÜVENLİK TUTULDU
 
 
Şafak Sezer önceki gün hava alıp yürümesi için gözetim altında hastane bahçesine çıkartıldı. Bir anda yanındaki görevliyi itip hastane bahçesinin duvarına doğru koştu. Buradan atlayıp kaçmaya kalktı. Lape Hastanesi'nin çalışanları Şafak Sezer'e müdahale etmek zorunda kaldı Esra Sezer, eşi Şafak Sezer'i 24 saat gözetim altında tutmak için güvenlik görevlisi tuttu. Ünlü oyuncunun 'Kolpaçino' filminde birlikte kamera karşısına geçtiği arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaştı ve altına şu notu düştü: "Eskisinden daha güçlüyüz"
 
 
Ozan Kaçmaz kimdir?
 
 
Ozan Kaçmaz komedyen oyuncu Şafak Sezerin kayınbiraderidir ayrıca Ozan Kaçmazı seren Serengille tanıyanbilirsiniz. Bir zamanlar Seren Serengilini sevgilisi olan Ozan Kaçmaz istanbulda iş yapmaktadır. İstanbulda Şafak Sezer ile birlikte ortak olarak bir resteurant işletmektedirler. Şafak Sezer kimdir? Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 de Ankara Sincan’da doğmuştur. Eskiden, Ankara Çinçin Mahallesi'nde bir gecekonduda yaşıyordu. Annesi ev hanımı, babası Polat Sezer kalkokuldayken koroda şarkı söylermiş. Ortaokulu; lacivert ceket, gri pantolonu yok diye bırakıp eczanede çalışmaya başlamış. Aslen Erzincan'lıdır. Şafak Sezer’in Rahmetli babası Polat Sezer, Arif Sağ'ın siyasi danışmanıydı. Yani babasını sanat camiasında da tanırlardı. 18 yaşına geldiğinde işportacılık yapıyordu. Bir gün babası "Hazırlan seni Mehmet Karagöl'ün yanına götüreceğim" dedi. Mehmet Karagöl Ankara Halk Tiyatrosu'nun kurucularındandır. ona orada taklit yaptırdılar. Ve onu, "Eşeğin Gölgesi "adlı oyuYani Şafak Sezer tiyatroya eşek olarak başlamıştı. İlk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunda eşek rolü ile sahneye çıktı. Daha sonra yine Ankara Halk Tiyatrosu'nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam'ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı. Askerliğini İstanbul’da yaparken de türlü türlü hokkabazlıklar yaparmış. Dario Fo'nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra İlk filmi olan ve 9 Eylül Üniversitesi'nin Sinema-TV bölümünün çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’... ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı. Askerliğinin bitmesine 60 gün kala birliğinden izin alıp, Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin çıkar mısın” adlı eğlence yarışmasına katılarak birinci olan Şafak Sezer; bundan sonra meşhur oldu. Şafak Sezer, şimdiye kadar çevirdiği filmler ve diziler arasında en büyük ilgiyi "Kutsal Damacana" isimli filmle görmüş ve "2010 yılında "Kutsal Damacana 2" ile karşımıza çıkmıştır. Bugüne kadar oyuncu olarak 20 TV dizisi, 18 sinema filmine imza atan Şafak Sezer, ‘Kolpaçino Bomba’ filmi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturilmimi daha çekmedim. Öyle bir film yapacağım ki, tüm ödülleri toplayacağım” dedi hayatı boyunca hiç kitap okumadığını belirten Safak Sezer. 2008’de kurduğu “Su Film AŞ” adlı şirketin sahibidir. Esra Hanım ile evli olup iki kız çocuk babasıdır. Şafak Sezer, Süleyman abisi ile beraber bir köfteci dükkanı açacağını belirtiyor.
 
Fimleri :
 
Bir Düğün Masalı (1993) Dostlar Pasajı (1997) Baskül Ailesi (1997) Sıdıka (1997) Vizontele (2000) Oyunbozan (2000) Zalim (2002) Rus Gelin (2002) Ekmek Teknesi (2002) Hababam Sınıfı: Merhaba (2003) G.O.R.A (2004) Hababam Sınıfı Askerde (2004) Simbiyotik (2004) Altın Kafes (2004) Hababam Sınıfı 3,5 (2005) Maskeli Beşler: İntikam Peşinde (2005) Bendeniz Aysel (2005) Ah Polis Olsam (2006) Bir Demet Tiyatro (2006) Maskeli Beşler: Irak (2006) Düş Yakamdan (2007) Kutsal Damacana (2007) Fesupanallah (2007) Maskeli Beşler: Kıbrıs (2008) Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (2008) Kadri’nin Götürdüğü Yere Git (2008) Aynadaki Düşman (2009) Kolpaçino (2009) Kutsal Damacana 2: İt Men (2009) Türk Malı (2010) Erman Kuzu Memlekette Demokrasi Var (2010) Kolpaçino Bomba (2011)
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti