ŞAMPİYON YİNE DEĞİŞMEDİ

3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı dolayısıyla Toroslar Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen 3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın final karşılaşması oynandı. Final karşılaşmasında Mersin Üniversitesi ile mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2-0’lık galibiyeti ile ‘son üç yılın şampiyonu’ unvanına kavuştu.

04 Ocak 2017 Çarşamba, 11:19
ŞAMPİYON YİNE DEĞİŞMEDİ
-

Mersin genelinde 31 kurum takımının katıldığı turnuvanın final karşılaşmaları Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadı’nda düzenlendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi arasında oynanan final müsabakasında Mersin Büyükşehir Belediyesi birinciliği elde ederek şampiyon olurken, Mersin Üniversitesi ikinci, Mersin Barosu ise üçüncü oldu.

 
Final müsabakasını izleyenler arasında Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve MHP Mersin eski Milletvekili Mehmet Şandır, MHP Mersin eski Milletvekilleri Ali Öz ve Kadir Ural, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat, Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Sıddık Narin, Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı, meclis üyeleri hazır bulundu.

 
Mersin Barosu ve Mersin Karayolları Bölge Müdürlüğü arasında oynanan üçüncülük maçı Mersin Barosu’nun 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanırken, şampiyonluk için Mersin Üniversitesi ile mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi 2-0 biten karşılaşma sonunda galip gelerek şampiyon oldu. Şampiyonluğu elde eden Mersin Büyükşehir Belediyesi ayrıca üst üste son üç yılın şampiyonu olma unvanını da kazandı.

 
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları, protokol üyeleri tarafından verilirken, şampiyon olan Mersin Büyükşehir Belediyesi futbol takımının kupasını ise Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın elinden aldı.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”