Şehit Polis Fırat Palamut’u son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde 5 Nisan'da roketatarlı saldırıda ağır yaralanması sonrası GATA’da tedavi altına alınan ve burada hayatını kaybeden Çevik Kuvvet polis memuru Fırat Palamut son yolculuğuna uğurlandı.

24 Mayıs 2016 Salı, 21:10
G: 24.05.2016 - 21:19
Şehit Polis Fırat Palamut’u son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı
-

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 5 Nisan günü PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da önceki gün şehit olan Çevik Kuvvet polisi 25 yaşındaki Fırat Palamut'un cenazesi, ilk olarak Toroslar ilçesinde bulunan baba ocağına getirildi.
 
"AŞKIM BU GİDİŞ SANA YAKIŞMADI"
 
Cenazeyi, baba ocağında sevenleri ve yakınları gözyaşları ile karşıladı. Baba ocağının önünde helallik alındı. Bu sırada şehidin annesi ve eşi sinir krizi geçirdi. Şehidin 8 aylık eşi Burcu Palamut eşinin tabutuna sarılarak, "Aşkım sen çok güzelsin, beni sensiz bıraktın, yakışmadı bu gidiş sana aşkım." diyerek gözyaşı döktü.
 
Helallik alınmasının ardından kalabalık bir konvoy eşliğinde cenaze, Mersin Yenişehir ilçesindeki Mugdat Camii'ne getirildi. Cenazeye şehidin yakınları, protokol ve binlerce vatandaş karşıladı. Üç bine yakın Mersinli gözyaşları içinde teröre lanet yağdırarak şehide dualar etti.
 
Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, askerler, şehidin ailesi, yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
 
4 HAZİRAN'DA DÜĞÜN YAPACAKLARDI
 
Şehit polis Fırat Palamut, geçen yıl Eylül ayında resmi nikah kıymış ve 4 Haziran'da düğün yapmayı planlamıştı. Eşi Burcu Palamut, cenaze töreninde sinir krizi geçirdi.
 
Cenaze namazını Mersin Müftüsü Ali Melek kıldırdı. Resmi törenlerin ardından cenaze, ailesinin ve sevenlerinin dualarıyla Mersin Şehir Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe uğurlandı. Uğurlamada şehit babası Mahmut Palamut, evladına son kez gözyaşları içinde baktı. Palamut'un cenazesi Şehir Mezarlığı'ndaki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti