Sevgilinize Bu Özel Günde Kanvas Tablo Hediye Edin

Sevgililer günü hediyeleri arasında sizlere son dönemlerin en popüler seçeneklerinden biri olan kanvas tablo modelleri ile tanıştırmak istiyoruz.

08 Şubat 2017 Çarşamba, 17:10
G: 08.02.2017 - 21:03
Sevgilinize Bu Özel Günde Kanvas Tablo Hediye Edin
-

Sevgilinize Bu Özel Günde Kanvas Tablo Hediye Edin

Sevgililer günü hediyeleri arasında sizlere son dönemlerin en popüler seçeneklerinden biri olan kanvas tablo modelleri ile tanıştırmak istiyoruz.

Kanvas tablo, kişiye özel olarak hazırlayabileceği gibi var olan hazır modellerden de seçilebilir. Sevgililer günü hediyeleri arayanlar için kanvas tablo modelleri kadar pek çok farklı hediye de bulunuyor. İşte kanvas tablo ve geçmişten günümüze hiç vazgeçilmeyen sevgililer günü hediyeleri.


En Güzel Hediye: Kanvas Tablo

Kanvas tablo alır iken var olan hazır modeller aynı zamanda kişiye özel olarak da hazırlanıyor. Kanvas tablo ile sevgililer günü hediyeleri arasında ölümsüzleştirebileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz. Kanvas tablo dışında sevgililer günü hediyeleri için farklı önerimizde var.

Sevgililer günü hediyeleri için artık birçok seçenek vardır fakat eskiden beri en çok gençlerin ve genç yaşta sevgilisi olanların tercihi kupa bardaklardır. Vazgeçilmez güzellikte ve çeşit çeşit renklerde geniş yelpazesi ile her türde bulabileceğiniz kupalara her yerden ulaşılabilir istediğiniz kalitede bulabilirsiniz. Gerek porselen gerek cam olarak temin edebileceğiniz bardaklarda aşkınızın içini ısıtacak her türlü meşrubat, çay, kahve gibi içecekleri sevgilinizi düşünerek yudumlayabilirsiniz.

Yediden yetmişe herkesin tercih edebileceği lisedeki genç sevgililerin birbirlerine hediye edebilecekleri en uygun şey yıllardır belki de bu kupa bardaklar olmuştur.

İsterseniz bardağın üzerine sevgilinizin ismiyle kendi isminizi yazdırın isterseniz. Sevgilinize bir aşk şiiri yazıp bardağın üstüne bastırın her şekilde oluşturabileceğiniz kombinasyonlarla sevgililer gününe uygun bir hediye tasarlamış olursunuz.

Fotoğraflı ve baskılı bardakları sihirli bardak ve normal olarak iki şekilde bütün fotoğrafçılarda yaptırabilirsiniz.
En kolay ulaşabileceğimiz hediyelerden bir diğeri ise plaket sertifika ve Oscar ödülleri konseptli hediyelerdir. Artık klişe olmuş bu hediyeler her yerde bulunabilir. Dilerseniz internetten sipariş verebilirsiniz ama benim size önerim kullanışlı ve anlamlı bir hediye hazırlamanız. Sevgilinize evde yazabileceğiniz mektup bile onu mutlu etmeye yeterli olabilir.

Daha çok emek harcayıp biraz da masraf etmek istiyorsanız sizlere tavsiyem kendi ellerinizle ilk önce romantik bir yemek hazırlamak ve güllerle mumlarla güzel bir ambiyans yaratmak.

Her yaş grubuna hitap etmeyen ve sadece erotik olan hediyelerden de biraz bahsetmek istiyorum. Bu grupta fazla bir kategori hediye seçeneği koymak istemedim. Sevgililer günü her yaş ve her insana hitap eden özel bir gündür. Erotik hediyeler barındırması yerine daha çok romantik masum hediyeler tercih edilmelidir. Aksi takdirde sevgiliniz, eşiniz tarafından yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Grinin Elli Tonu Fantezi Seti, Grinin Elli Tonu Maske Seti, Kişiye Özel Noel Anne Elbisesi, Kürklü Aşk Kelepçeleri, Merry See Gecelik Takım, Bayan İç Çamaşırları ve Erkek Boxerleri bunlardan bir kaçı olarak değerlendirilebilir.

Bunlar haricinde ilginç ve daha çok ürün yelpazesi olan hediyeler yer almaktadır. Bunlardan bir veya birkaçını ise sıralamak istiyorum.

1.Heart Hot Sıcak Kalpler
Bu hediye sayesinde sevgilinizin elleri sıcacık kalacak ve soğuk havalarda bile sevgiliniz sizin ellerinizi sürekli yanında hissedecek.


2.istiridye içinden Çıkan Gerçek İncili ve Gümüş Kolye
Bayanların en çok hoşuna giden hediyelerden bir diğeri ise kolyelerdir özellikle değişik tarzda üretilmiş ev kimsede olmayan takılar onların hoşuna gidecek ve ruhunu cezbedecektir. Gerçek incili gümüş kolyeyi sevgiliniz hiç boynundan çıkartmak istemeyecektir.


3.Renk Değiştiren Işık Kavanozu
Böyle bir sevgililer günü hediyesi olur muymuş diye düşünmeyin özellikle liseli genç aşıklar için gayet ideal bir hediye olabilir. İçerisinde bulunan neon renkler sayesinde geceleri de parlayarak görükür.


4. Atlı Karınca Müzik Kutusu
Çok eskilerden beri evlerimizde bulunan genellikle babalarımızın bize aldığı oyuncak olarak gördüğümüz hediyelerdir. Bu sevgililer gününde farkındalık yaratmak isteyen eşler için neden böyle bir hediye olmasın ki?


5.In Love Aşk Yastığı Emoji Yastık
Son yıllarda oldukça sık kullandığımız emojiler yastık haline geldi ve herkes tarafından hediyelik olarak kullanılmakta. Sevgililer gününde kalpli yastıklar varken daha önceleri şimdi de emoji yastıklar iyi bir tercih olabilir.


6.Ring For Kiss – Öpücük Zili
Zile bastığınızda öpücük sesi çıkartan zil sevgililer gününde neden sevgilinize bir hediye olmasın? Renkli ve değişik bir düşünce ile bütün arkadaşlarınızın bu zil sayesinde dikkatini çekebilirsiniz.


7. Tripin
İçerisinde şeker olan ilaç kutusu görünümlü bir hediyedir.
Sevgilinize sizde bu ilginç hediye seçeneklerinden birini beğenip hediye edebilirsiniz.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti