Tarsus Nevşehir Kampına Ara Veriyor

SPOR

04 Ağustos 2017 Cuma, 10:50
Tarsus Nevşehir Kampına Ara Veriyor
-



SPOR TOTO 3. Lig 3. Grup’ta sezon öncesi hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Tarsus İdmanyurdu, bugün kampa ara verecek. Hafta sonu izinli olacak oyuncular Pazartesi yeniden Avanos’ta toplanacak.
 
Sarı-Lacivertliler, burada oynadıkları  üç  hazırlık maçını da kazandı.
Tarsus, ilk oynadığı hazırlık maçında Yomra Spor’u 3-0 mağlup etti.
 
Sarı-Lacivertliler ikinci oynadığı hazırlık maçında da Kahramanmaraş Spor’u 1-0 yendi. Temsilcimiz son oynadığı hazırlık maçında da Kayseri U-21 takımını 2-1 yendi.
 
STAT KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLANDI
 
Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Asbaşkan Nevzat Çetin ve Kulüp Müdürü Cumali Günindi, Mersin İl Spor Müdürü Şaban Güneş ile bir araya gelerek 2017-2018 sezonunda Tarsus İdmanyurdu maçlarının Şehir Stadı’nda oynanması için hazırlanan sözleşmeye imza attı.
Mersin İl Spor Müdürlüğü binasında gerçekleşen imza töreninde Şehir Stadıyla ilgili şartlar karşılıklı olarak ele alındı ve yapılan sözleşmeyle kurumlar arasında yeni bir antlaşma imzalandı.
Ağustos ayı sonundan Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak olan sözleşme konusu hakkında detaylı bir görüşme yapan Kulüp Başkanı Önder Ege ve Başkan vekili Nevzat Çetin geçtiğimiz sezon yaşanılan sorunların tekrar etmemesi gerektiğini belirterek, yetkililerden bu konuda güvence aldı.
 
Stat içinde bulunan mevcut eksikliklerin yanı sıra , stadyumun genel kullanımı hakkında da yenileme yapılması konusunda yapılması gerekli olan konuları İl Spor Müdürü Şaban Güneş’e aktaran Başkan vekili Nevzat Çetin, “Geçtiğimiz sezon stadyumda oynanan maçlar süresince gerek lavabolarda su akmaması ve temizliğinin insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ettiği konusunda İlçe bazında şikayetlerimiz olmuştu. Yine aynı şekilde tribünlerde de benzeri temizlik sorunu yaşandığı ortadadır, bu sorunun giderilmesini istiyoruz” dedi.
 
Açık Maraton tribünün üzerinin kapatılması konusunda nasıl bir çalışma yapılabilir konusunu da gündeme getiren Başkan vekili Nevzat Çetin ”Güneş ve yağmur taraftarlarımızın seyir zevkini bazı zamanlarda engelliyor. Tabi bu durum, engelin dışında sağlık sorunu da yaratabiliyor. Tribünün üzerinin kapatılması konusunda da bir çalışma yapılmasını istiyoruz” sözlerini kullandı.
 
SÖZLEŞMELER İMZALANDI
 
Bu arada, Tarsus İdmanyurdu’nun daha önceden kampa davet ettiği Ergün Cengiz ve Burak Koçer ile resmi sözleşme imzaladı.
Kamp yapılan otelde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Önder Ege ve Genel Menajer Murat Bancaroğlu hazır bulundu.
Forvet pozisyonunda görev yapan Ergun Cengiz ile Stoper pozisyonunda görev yapan Burak Koçer ile 1'er yıllık sözleşme yapıldı.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”