Tarsus’ta İşlenen Vahşi Cinayetin Sırrı Çözüldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde elleri ve ayakları bağlanıp yakılarak öldürülen ve sulama kanalına atılan cinayetin sırrı çözülürken, öldürülen kişinin ve cinayeti işleyen şahsın Suriyeli olduğu ortaya çıktı.

02 Ekim 2015 Cuma, 13:34
G: 02.10.2015 - 13:39
Tarsus’ta İşlenen Vahşi Cinayetin Sırrı Çözüldü
-

Alınan bilgilere göre, 25 Eylül 2015 günü Tarsus’un Yüksek Mahallesinde meydana gelen olayda, sulama kanalı içerisinde ağzı kapalı bir çuval gören bir kişi durumu Jandarma ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelerek çuvalı kanalda çıkaran ekipler çuvalı açtığında,  elleri ve ayakları bağlı, ağzına bez tıkalı ceset ile karşılaştı.

 

Jandarma ekipleri ceset otopsi ve kimliğinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderirken ekipler geniş çaplı çalışma başlattı.

 

Cesedin 20-25 yaş aralığında olduğunu tespit eden ekipler, kayıp başvurularını tek tek incelemeye aldığında cesetten alınan parmak izinin yapılan incelemeler sonucunda ailesi tarafından ekmek lamaya gönderilen ve 16 gün boyunca kendisinden haber alınamayan  Suriyeli Muhammed Hac Cüneyt’e (19) ait olabileceği ihtimaline vardı.

 

Anne ve babasından alınan DNA ve parmak izi örneği alarak sonuçları karşılaştırdığında cesedin Suriyeli Muhammed Hac Cüneyt’e ait olduğunu belirledi.

 

Aileye yapılan teşhisin ardından cesedi alınan Muhammed Hac Cüneyt ailesi tarafından Adana Küçükoba mezarlığında toprağa verdi.

 

FİDYE İÇİN KAÇIRILIP ÖLDÜRÜLMÜŞ

 

Cinayetin işleyiş sebebini araştıran ekipler, Cüneyt'in ekmek fırıncısı olan  amcasının yanında ekmek dağıtıcılığı yaparken telefonla istenilen bir siparişi götürdükten sonra kendisinden haber alınamamıştı.

 

Cüneyt’in babası olan Adil Cüneyt'e gelen bir telefonda, çocuklarının ellerinde olduklarını ve kendilerine 5 bin dolar karşılığında vereceklerini aksi takdirde öldüreceklerini belirten bir şahus tarafından arandı.

 

Telefona sesi kaydeden baba, kaydı fırıncı ağabeyine dinletince, ağabeyi bu sesi tanıdığını ve bu sesin Suriyeli Muhammed A. (19) olduğunu belirtti.

 

Polise yapılan başvurunun ardından polis, babaya şahsı aramalarını ve parayı vereceklerini söylemesini istedi.

 

Şahsı arayan babaya "Ben önce parayı alırım sonra çocuğu veririm." Denildikten sonra telefonu kapattılar. Bir daha arama yapılmayınca, şahsın Cüneyt'i öldürdüğü ve Suriye'ye kaçtığı öğrenildi.

 

Emniyet ekipleri, şimdi Muhammed Hac Cüneyt’i (19) kaçırıp vahşice öldüren Suriyeli'yi ve ona yardım edenleri yakalamak için çalışma başlattı. 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı