Tarsus'ta Kurbanlık Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi

İşte Tarsus'ta Kurbanlık fiyatları

16 Ağustos 2017 Çarşamba, 12:00
Tarsus'ta Kurbanlık Satış ve Kesim Yerleri Belirlendi
-

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Şehir merkezi başta olmak üzere kenar semtlerde ve toplu alışveriş merkezlerinde vatandaşların rahat ve iyi bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ekiplerin görevlendirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Kurban Bayramı için hazırlıkların tamamladığını ve şehir içerisinde, meskun mahalde adaklık veya kurbanlık hayvan satışına izin vermeyeceklerini belirten Başkan Can, tespit edilen yerlerde satış ve kesim yapılabileceğini kaydetti.

Ayrıca vatandaşın alışveriş yapacağı bütün iş yerlerinde fiyat etiketi bulundurulmasının zorunlu olduğunu altını çizen Başkan Can, belediye olarak gerek temizlik, gerekse fiyat etiketi konusunda sıkı kontroller uygulayacaklarını belirtti.

Başkan Can, “Belediye olarak bazı birimlerimiz 10 günlük bayram tatili süresince açık kalacak ve halkın hizmetinde olacaktır. Yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta Alo 153 Zabıta Şikayetler yada 616 11 11 numaralı telefondan vatandaşlarımız belediyeye bilgi verebilirler” dedi. 

KURBANLIKLARIN FİYATI BELİRLENDİ

Başkan Can, koyunun kilogramını 18.50 TL. keçinin kilogramını 18.00 TL. ve büyük baş hayvanın kilogramını ise 18.00 TL olarak açıkladı.

KURBANLIK SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Kurban satış ve kesim yerlerinin de hazır olduğunu ifade eden Başkan Can, satışların Fevzi Çakmak Mahallesi Kuvai-Milliye parkı arkası, Bağlar Mahallesi İMKB lisesi yanı, Şehitler Tepesi Tarsus Ortaokulu arkası, Hürriyet Mahallesi Hürriyet Evleri arkası ve Cemevi yanı, Tarsus Belediyesi Canlı Hayvan Ticaret Merkezi kesim yapılacak yerlerin ise Belediye Mezbahanesi ve Gaziler Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde bulunan eski Belediye Dershanesinde ücretsiz olarak yapılacağını belirtti.

Vatandaşların Kurban bayramını kutlayan Başkan Can, “En kötü gününüzün bayram neşesi içerisinde geçmesini, barış, huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor. Bütün Halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”