Tarsus’u Rezil Ettiler! Türkan Şoray’ın Geldiği Başarısız Organizasyon Kentin Hanesine Eksi Olarak Yansıdı

Tarsus’ta düzenlenen Şahmeran Günleri kapsamında ilçeye davet edilen Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray, katıldığı programda adeta şok geçirirken düğün salonunda oluşan izdihamda gergin anlar yaşandı.

16 Kasım 2019 Cumartesi, 18:19
G: 16.11.2019 - 18:43
Tarsus’u Rezil Ettiler! Türkan Şoray’ın Geldiği Başarısız Organizasyon Kentin Hanesine Eksi Olarak Yansıdı
-

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Şahmeran Günleri etkinlikleri kapsamında günler öncesinde Yeşilçam’ın usta oyuncusu Sultan adıyla anılan Türkan Şoray programın onur konuğu olacağı duyurulmuştu.
YEŞİLÇAM’IN SULTANINI BAŞARISIZ ORGANİZASYONLA DÜĞÜN SALONUNDA AĞIRLADILAR, İZDİHAM OLUŞTU
Günler öncesinde duyuru yapılan programın onur konuğu olarak kente gelen Türkan Şoray, programın yapıldığı düğün salonuna geldi. Burada ne yazık ki bir platform dahi düşünülemeyen ortamda, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Şoray’ın salonun aşırı kalabalık ve gürültüsünden dolayı konuşmasını sürdüremedi.
BELEDİYE BAŞKANIN EŞİ: “SAYGISIZLIK YAPIYORUZ”
Türkan Şoray’ın tabiri caiz ise rezalet organizasyon nedeni ile küçücük salonda, aşırı gürültüden ve kötü ses sitemi nedeniyle konuşmada güçlük çekince, mikrofonu alan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Özinç Bozdoğan söylediği cümlelerle herkesi şaşkına uğrattı.
Derya Özinç Bozdoğan, “Bizim Tarsus için, çok değerli bir ustamız burada. Kendi aranızda konuşarak iletişim kazası yapıyorsunuz. Dolaylı olarak da saygısızlıkta yapıyoruz. Lütfen sessizce dinlemenizi istiyorum” şeklinde ifadelerle vatandaşları uyardı
DEFALARCA ŞORAY’IN ELİNDEN MİKROFON ALINDI
Türkan Şoray konuşmasını sürdürürken, Şoray’ın yanında duran ve oradaki görevinin ne olduğu anlaşılamayan bir şahsın sürekli elini uzatarak mikrofonu almak istemesi Şoray’ın dikkatini dağıttığı, çok sayıda sevenini sinirlendirirken, bu hadsizlik nedeni ile yüzlerindeki kızgınlık ise dikkatlerden kaçmadı.
VATANDAŞLAR, “KOCA TARSUS’TA YER Mİ KALMADI”
Türk Sinema tarihinin en önemli aktrislerinden birinin Tarsus’ta bir düğün salonunda, gördükleri manzara karşısında rezalet olarak nitelendirdiği bir organizasyonla ağırlanmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar salondan çıkarken, Koca Tarsus’ta yer mi kalmadı diyerek teki gösterdiler.
HEM KENTE HEM DE ŞORAY’A AYIP EDİLDİ!
Bazı vatandaşlarda organizasyonun belediye tarihinin en kötü organizasyonu olduğu belirterek,” Yeşilçam’ın Sultanı’nın Tarsus’a davet ediyorsunuz. Programı küçük bir düğün salonunda yapıyorsunuz. Bu hem Türkan hanıma hem de biz Tarsuslulara resmen bir hakarettir. Belediye bu programı adeta yüzüne gözüne bulaştırdı. Salonda kötü koku ve uğultudan durulması mümkün değildi. Bu program daha iyi bir organizasyonla daha farklı şekilde yapılabilirdi.”şeklindeki ifadelerle tepki gösterdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Alnımız Ak
03:15
17 Kasım 2019 Pazar
Mersinde İş, su, elektrik istiyoruz
176.220.65.87
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı