Turnuva Öncesi Takımlara Malzemeleri Dağıtıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilerek ve Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan anısına 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenecek olan Fındıkpınarı Futbol Turnuvası öncesi takımlara malzeme dağıtımı yapıldı.

07 Temmuz 2017 Cuma, 13:42
Turnuva Öncesi Takımlara Malzemeleri Dağıtıldı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Kompleksi Fitness Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in katılımıyla gerçekleşti. Malzeme dağıtım töreninde muhtarlar ve her takımdan bir temsilci yer aldı.

“Turnuvada amaç birlik ve beraberlik”

Malzeme dağıtımından önce konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, “Bildiğiniz gibi Fındıkpınarı Futbol Turnuvası geleneksel hale gelmiş ve epey de ilgi çeken bir turnuvadır. Geçen yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz turnuvayı üstlendik. Birçok maçı ben de seyrettim, oldukça güzel bir turnuva. Olumsuz şeyler olmadan başarılı bir şekilde geçti, köylerimiz centilmence ve kardeşçe yarıştı. Turnuvanın temel amacı köylerimizi, köylerdeki insanları, köyler adına futbol turnuvasında yer alan çok değerli futbolcularımızı birlik ve beraberlik içerisinde kaynaştırmaktır” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın spora ve sporla ilgili konulara desteklerini esirgemeyen örnek bir idareci olduğunu sözlerine ekleyen Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel, “Geleneksel hale gelen bu tür etkinliklerde amacımız bir yıl önce yaptığımız etkinlikte gördüğümüz noksanlıkları bir yıl sonra yapacağımız etkinlikte telafi etmek ve her tuğlanın üzerine birer tuğla daha koyarak, bu işi daha geniş kitlelere izlettirmek. Bu turnuvada amacımız kardeşlik ve barış. Ben bu yıl da önceki yıllar gibi aynı şekilde Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın oldukça başarılı olacağına ve köylerimizden ilgi göreceğine inanıyorum. Öncelikle bu turnuvada sporcularımıza kazasız, sakatlıktan uzak bir turnuva diliyorum. Değerli muhtarlarımız da bu turnuvaya ilgi gösterdi. Muhtarlarımızın köylerinden vatandaşlarımızı bu turnuvaya seyirci olarak getireceklerini biliyorum. Bizlere sağladıkları katkılarından dolayı da teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
8 Temmuz’da başlayacak olan Fındıkpınarı Futbol Turnuvası için her takıma, forma takımı, antrenman topu, maç topu, çanta, tozluk, kaptanlık bandı, kaleci takımı gibi gerekli malzemeler verildi.
Malzeme dağıtımının ardından çekilen toplu fotoğrafın ardından tören sona erdi. 8 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fındıkpınarı Futbol Turnuvası, Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan 1. hafta maçları ile başlayacak. Turnuvada, 24 köy takımı, 5 hafta boyunca her Cumartesi ve Pazar günleri 2’şer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı