Uğur Okulları'ndan Mersin'e Eğitim Yatırımı

Türkiye'de ve Dünyada ismini duyurmuş saygın eğitim kurumlarından birisi olan Uğur Okulları önümüzdeki öğretim yılı için kayıt alımına başlayan Uğur Okulları Mersin Kampüsünün basın lansmanı Divan Otel'de gerçekleşti.

04 Mayıs 2017 Perşembe, 12:42
G: 04.05.2017 - 12:54
Uğur Okulları'ndan Mersin'e Eğitim Yatırımı
-

Türkiye'de ve Dünyada ismini duyurmuş saygın eğitim kurumlarından birisi olan Uğur Okulları önümüzdeki öğretim yılı için kayıt alımına başlayan Uğur Okulları Mersin Kampüsünün basın lansmanı 3 Mayıs 2017 günü Divan Otel'de gerçekleşti.
 
Önceki gün Mersin Divan Otel'de basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşen kahvaltılı lansmana Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Okul Öncesi & İlkokuldan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek ve üst düzey yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
1968 yılında kurulan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının eğitim dışında başka bir alanda yatırımlarının olmadığını, amaçlarının önce kaliteli bir eğitim vermek olduğunu ifade eden Uğur Okulları Genel Müdürü Kulaberoğlu yaptığı konuşmada " 50 yıllık birikimi okula entegre ederek ülkemizin çocuklarına en iyi eğitimi sunmak üzere yola çıktık. Bu yıl ülkemizin 106 noktada 65 bin öğrencimiz Uğur çatısı altında eğitim alıyor. 13 kampüsümüz eğitim yılında faaliyete başladı. Önümüzdeki yıl için, bu sayı 38'e yükseliyor. 25 yeni okul yatırımımız var. 50 yılımızda da 50 okul, kampüs hedefimizi gerçekleştirip Uğur'un Üniversitesini kurmak gibi bir hedefimiz var" dedi.
 
Gelecekte teknoloji üreten bireylerin yetişmesine ve sağlanacak olan istihdama vurguda bulunan Kulaberoğlu "Yazılım dersleri ile öğrencilerin gelecekte teknoloji üreten bireylerden olmasını sağlama istiyoruz. Değeri milyarlarca doları bulan uygulamaları neredeyse kullanmayan çok az kişi vardır. Bu sebeple yazılım eğitimlerimizle bir adım daha öne çıkacağız.  Eğitimden kazanıp, eğitime yatırım yapan, sadece işi eğitim olan bir kurum olarak, Mersin'de faaliyete girecek olan kampüsle 100 kişilik istihdam yapıyoruz. Önümüzdeki yıl 50. yılımızı kutlayacağız ve 49 yıllık eğitim hayatımızda her zaman öncelikli hedefimiz en iyi eğitimi vermek oldu. Çok okul açıp para kazanmak yerine ülkemizi düşünüyoruz. Yeni açacağımız kapmüslerle binlerce kişiye istihdam yaratıyoruz." dedi.
 



Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”