Vali Çakacak Başkan Ünal ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

Vali Özdemir Çakacak, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimi ile ilgili geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere gelen Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

26 Eylül 2016 Pazartesi, 17:35
Vali Çakacak  Başkan Ünal ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti
-

Vali Özdemir Çakacak, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimi ile ilgili geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere gelen Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
 
Kabulden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakacak 15 Temmuz gecesinin Türk tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Ülkemiz o uzun gecede darbeden de öte Ülkemizi bölmeye ve vatanımızı işgale hazırlamaya yönelik gerçekleştirilen büyük bir badireyi atlattı. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yüce milletimizin asil evlatları meydanları doldurmuş ve Devletimizin gücünü ve milli iradeye bağlılığını bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir ” diye konuştu.

Milletimizin tarihten gelen birlik ve beraberliği ile her şeyin üstesinden gelebileceğini bir kez daha gösterdiğine dikkati çeken Vali Çakacak, Millet olarak farklılıkları birer zenginlik olarak gören bir anlayışla Vatan’ın bekası söz konusu olduğunda Milletimizin her zaman bir ve beraber olduğunu, olmaya da devam edeceğini vurguladı.
 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal ise daha önceki dönemlerden de Vali Çakacak’ın ne kadar başarılı bir idareci olduklarını bildiğini, hain girişim sonrasında da Vali Çakacak’ın kalkışmaya anında müdahale ederek tek bir Mersinlinin burnu bile kanamadan o karanlık gecenin aydınlık bir sabaha ulaşmasını sağlayarak bir devlet adamının nasıl olması gerektiğini gösterdiğini belirtti. Bu sayede hep birlikte Mersin’den tüm Türkiye’ye Milli İrade’den yana olduklarını haykırdıklarını belirten başkan Ünal bugüne kadar Mersin için verdikleri hizmetlerden dolayı Vali Özdemir Çakacak’a şükranlarını sundu.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”