VALİ ÇAKACAK’IN MUHTARLAR BULUŞMASINDA SIRA MEZİTLİ’DEYDİ

Vali Özdemir Çakacak, Mezitli Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

25 Kasım 2016 Cuma, 09:20
VALİ ÇAKACAK’IN MUHTARLAR BULUŞMASINDA SIRA MEZİTLİ’DEYDİ
-

Martı Otel’de düzenlenen toplantıya Vali Çakacak ile birlikte Vali Yardımcıları Ömer Eru ve Süleyman Deniz, Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugül, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, resmi kurum bölge ve il müdürleri ile Mezitli ilçe sınırları içerisinde yer alan 40 mahallenin muhtarı katıldı.
 
Vali Özdemir Çakacak burada yaptığı konuşmaya bu sabah saatlerinde Adana Valiliği’nin otoparkında meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyerek başladı.
 
Terörün kişi ya da kitlelere değil tüm insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu vurgulayan Vali Çakacak; sahip olduğu kültür, gelenek, görenek ve inanç gereği, dünyanın her yerinde zorda kalan insanlara yardım eli uzatmayı kendisine görev edinen, bölgesinde büyük ve güçlü bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Yüce Türk Milletinin terör odaklarının amacına ulaşmasına asla izin vermeyeceğini bildirdi. Vali Özdemir Çakacak; “Biz birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde birbirimize kenetlenerek hareket ettiğimiz sürece hiç kimse Türk Milletinin boynunu eğdiremeyecektir. Milletimiz bunun en güzel örneğini 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik içerisinde vatan hainlerine karşı verdiği mücadele ile tüm dünyaya göstermiştir” dedi.
 
Vali Çakacak konuşmasının devamında; “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelmek, Muhtarların dile getirdikleri istek talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını vurguladı. Bu toplantılarda dile getirilen sorun, istek ve taleplerin en üst düzeyde Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan tarafından da titizlikle takip edildiğini, Bakanlık ve Valilik düzeyinde ele alınan konularla ilgili olarak, kısa vadede çözülebilecek olanların derhal çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Vali Özdemir Çakacak; orta veya uzun vadede çözülebilecek olanlarının ise ilgili kurumlar tarafından programa alınarak ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.
 
Vatandaşın devlete ulaşması noktasında Muhtarların Devletin ilk kapısı olduğunu kaydeden Vali Çakacak, resmi kurum amirlerine de seslenerek; “Vatandaşlarımıza ve Muhtarlarımıza empatiyle yaklaşarak, kendimize nasıl davranılmasını istiyorsak öyle davranmalı, sorunun çözümü ya da talebin yerine getirilmesi konusunda titizlikle hareket etmeliyiz” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.
 
Toplantı, Muhtarların söz alarak görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı