YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI TOPÇU OYUNU AÇIKLADI

YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI TOPÇU OYUNU AÇIKLADI

13 Şubat 2017 Pazartesi, 13:46
 YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI TOPÇU OYUNU AÇIKLADI
-

AK PARTİ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI TOPÇU OYUNU AÇIKLADI
MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN “EVET”
 
Başkan Topçu, “Aziz milletimize hizmet için gecemizi gündüzümüze katıyoruz”
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşen AK Parti İl Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısını değerlendirdi.
 
Başkan Topçu yaptığı açıklamada, “İl Teşkilatımızın Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere kentimize gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’yi ağırlamaktan büyük onur duyduk. Danışma Meclisimizi; Milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan ve Ali Cumhur Taşkın, İl Başkanımız Cesim Ercik, İlçe Başkanlarımız ile teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile gerçekleştirdik. Bir olmanın, diri olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.
 
Genişletilmiş Danışma Meclisi’ne Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir katılım yaptıklarının altını çizen Başkan Topçu, “Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya; ana kademe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ile tam kadro Şubat ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılım sağladık.” diye konuştu.
 
MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN “EVET”
 
Halkoylaması sürecini değerlendiren Başkan Topçu, “Türkiye önümüzdeki dönemde tarihi, hayati ve tüm siyasi tarihinin en önemli düzenlemelerinden, reformlarından bir tanesini hayata geçirmek için sandık başına gidecek.16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa halkoylaması, Türkiye'nin önünü açacak. Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek, yasama ve yürütme güçlenecek. Cumhurbaşkanı yüzde 50’nin üzerinde bir oy ile doğrudan halk tarafından seçileceği için, siyasette birliktelik artacak, kutuplaşma azalacak. Cumhurbaşkanı halka karşı sorumlu olacak. Türkiye’nin müreffeh bir konuma gelmesi için hedeflerimize daha emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak bir an bile durmadıklarına dikkat çeken Başkan Topçu şunları söyledi:
 
“Biz de teşkilat olarak bir an bile durmayarak AK kadrolar olarak Türkiye'nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz.  Her zaman sahada olan teşkilatlarımız, daha inançlı ve diri bir şekilde sahada çalışmalarını yapacak. Aziz milletimize hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı