DEMİR’İ ERİTELİM.

4 Ekim 2015 Pazar 11:50
Yusuf ÖZTAN

DEMİR’İ ERİTELİM.

Ligin 4. Haftası geride kalırken,  klasmanda 2 puanla 18. Sırada  yer alan Sarı-Lacivertli  ekibimiz, hafta  sonu Ankara  deplasmanında Ankara  Demirspor ile  oynayacak. Bu maçta Tarsus, rakibi  Demir’i eritebilecek mi? Henüz ligde galibiyeti bulunmayan Tarsus idmanyurdunun bu maçtan üç pan alarak galibiyetle tanışmasını bekliyoruz.

AYHAN’IN SAKATLIĞI

Sarı-Lacivertli ekibimizde Manisa maçında Ayhan sakatlandı. Acar oyuncumuzun  sakatlığı  nüksederken Ayhan'ın tedavisi  sürmekte. Bu oyuncumuz büyük ihtimalle 1.5 veya 2 ay kadar sahalardan uzak kalacak. Takımın en iyilerinden olan Ayhan’ın sakatlığı taraftarı üzdü, teknik heyeti  düşünmeye sevketti.

CEZALI OYUNCUMUZ

Tarsus idmanyurdunda  Manisa maçında kırmızı gören tek oyuncumuz Mehmet Ali Kıran idi. Bu oyuncu 24. Dakikada ceza alanı içinde rakibini düşürdüğü  gerekçesiyle hakem Fahri Var’dan kırmızı kart gördü. Haksız gösterilen  kart tan dolayı kırmızı kart cezalısı  durumuna düşen Mehmet Ali Kıran dışında  takımda birde Ayhan sakat, bunların  dışında eksik bulunmuyor.

MANİSA NEYE SEVİNDİ?

Kırmızı grupta 10 puanla lider olan Manisa, Tarsus’a gelirken 3 maçta 3 galibiyetle 9 puan toplamıştı. Tarsus’ta galibiyet alamayan konuk ekip buna üzülürken, şampiyonluk yarışındaki rakibi Ankaragücü de kendi sahasında Amedsporla 1-1 berabere kalıp 2 puan kaybetti. Böylece Manisa, Tarsus’ta kaybettiği iki puana fazla üzülmedi ve 1 puana bile sevindi. Manisa ekibinin yöneticileri “Tarsus’tan alınan bir upan sevindirici” diye açıklama yaptılar.

TİY 10 KİŞİ KALINCA DAHA TEHLİKELİ OLMUŞ!

Manisa ekibi  Tarsus’ta 80. Dakikada 1-0 öne geçtiği maçı 1-1 bitirdi. Bu maçta 24. Dakikada Tİy 10 kişi kalmıştı. Konuk ekip bunu değerlendiremedi.  Maç 1-1 bitnce manisa ekibinin yöneticileri ilginç açıklamalarda bulunmuş. Derler ki.. “TİY 10 Kişi kalınca daha tehlikeli oldu.”

Yani 10 kişi kalan TİY, oyuncuları hırslanarak rakibin karşısında defansa çekildi, kapanan TİY ekibi ise beraberlikle bir puanı kurtardı. Vay be! Manisa bir upana sevinmiş.

BİZ RAKİBİ BOŞUNA BÜYÜTMÜŞÜZ.

İki yıl öncesine kadar Süper ligde oynayan Manisaspor ardı ardına küme düştü ve 2. Lige geldi. Bu sezon zirveye oynayan Manisa ekibi ilk 3 haftada 3 galibiyetle 9 puan toplayıp Tarsus’a lider olarak gelince biz bu takımı gözümüzde fazla büyütmüşüz. Tarsus idmanyurdu 10 kişi kalın 65 dakika eksik oynamasına ve 80. Dekikada 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçı bırakmayarak 84. Dakikada  Sinan Ayar ile birg ol bulup skoru 1-1’e eşitleyince iki takım bayramda kardeş payı yapıp birer puan aldılar. Demekki biz rakibi boşuna gözümüzde büyütmüşüz.

**

Tarsus’un yeri burası değil.

..2. lig Kırmızı grupta 10 puanla lider olan Manisasporlular Tarsus’ta 2 puan kaybetti ama gördükleri misafirperverliğe sevindi. Manisalı yöneticiler TİY ekibi ile görüşmede misafirperveliğe teşekkür etti. Ayrıca “Tarsus idmanyurdunun yeri burası değil. Sizler daha üst ligde yer almalısınız” diyerek takımımızı beğendiklerini söylediler

KALECİ BEHRAM

Tarsus idmanyurdunun başarılı  kalecisi Behram  Zülaloğlu , Manisa maçında tam not aldı. 24. Dakikada bir penaltı atışında topa dokunan ve direkteng eri dönmesiyle penaltının kurtarılmasında başrol oynayan kaleci Behram alkışı haketti. Bu sezon Karşıyaka’dan gelen behram kalesinde güven veriyor. Kendisine bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.

Diğer Yazıları

© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”