Şehitler ölmez, vatan bölünmez

3 Ekim 2015 Cumartesi 08:36
Fevziye Boncuk

Türkiye yıllardır terörle mücadele eden bir ülke. 1983’den önce  değişik terör örgütleri ve Ermeni terör örgütleri ile mücadele verilirken 1983 sonrasında ise bu kez PKK terör örgütü ve bazı taşeron terör örgütleri ile mücadelede birçok insanımız hayatını kaybetti.

Özellikle Asker ve Polis gibi devlet memurlarını hedef seçen terör örgütleri kalleşçe ve haince bu insanlarımızı öldürürken, şehit ederken, güvenlik kuvvetlerimiz de karşı cevap vererek hainleri hakettikleri cezalara çarptırıyorlar.

Özellikle son 32-33 senede 40 bine yakın insan hayatını kaybetti. Bunlar içinde şehit olan güvenlik güçlerimizde var.

Tarsus’ta bu terör belasına 50’ye yakın insanımızı şehit verdik. Bu şehitlerimiz içinde askerde var, polis de var. Bunların  22’si Tarsus Şehitliğinde yatıyor.

Toros mevkiindeki Şehitlik her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde ve bayramda da şehitlerin aileleri ve protokol mensupları tarafından ziyaret edildi, Kuranı Kerim okundu, dualar yapıldı.

Tarsus Kaymakamlı  Bekir Atmaca, Belediye başkanı Şevket Can, Garnizon ve Jandarma komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Tarsus Emniyet müdürü Salim Çakan ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, basın mensupları ve vatandaşlar, şehit yakınları hazır bulundu.

Biz şehitlerimizi unutmadık.

Onlarda inanıyoruz ki Cennetlik olup şehitlerimiz olarak en önemli mertebeye ulaşmış bulunuyorlar.

Kurban bayramında gerek şehitliğe giderek, gerekse  bayramdan sonra Şehitlikten geçerken bizde dualarımızı yaptık.  Gerek Tarsus’taki Şehitlikte yatan, gerekse Türkiye’nin neresinde olursa olsun şehit olmuş asker, polis ve devletimizin güvenlik güçlerine dualar ettik.

Boşuna dememişler, Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez diye.

Bizlerde vatanımıza sahip çıkarak bu ülkeyi ilelebet koruyacak, böldürtmeyeceğiz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.

Diğer Yazıları

© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti