SENİNLEYİZ!

21 Ağustos 2015 Cuma 11:19
Duygu KIR ŞAN
Ey şehidimin yavrusu! Ey çocukluğunu yaşayamadan, büyümeye zorlanan! Ey ölmeden ölümü yaşayan!
 
Terörün sevgisi ve duygusu yoktur. Terör, ölümdür! Terör, yalnız kalmaktır! Bir kalleş elin sıktığı kahpe kurşun ile yıkıldı bütün umutların. Terör seni yalnız bıraktı. Terör seni ölümle tanıştırdı! En büyük güvencen olan babanı elinden aldı!
Ey şehit babasını içine gömen yavrum!
 
Sevdiklerine pusu kurdular! Umutlarını çaldılar! Seni yetim, uykularını öksüz bıraktılar! Gecene zulüm yağdırdılar! Seni karanlığa mahkûm ettiler! Yüreğinde yanardağlar patlattılar! Gözbebeklerinden vurdular seni!
 
Umutlarına tuzak kurdular! Hayallerine prangalar vurdular! Hürriyetini tutukladılar! Seni bir ömür boyu babasız yaşamaya mahkûm bıraktılar!
 
Ey kanadı kırık yavrum!
 
Güneşini söndürdüler! Ay ve yıldızlarını öldürdüler! Dünyanı kararttılar! Düzenini bozdular! Gözlerinde YAŞ, yüreğinde YAS bıraktılar!  Artık senin tanıdığın tek renk, kırmızıdır. Hem de kan kırmızısı. Rüyaların büyük ihtimalle kan kokuyordur! Binlerce çocuk annelerinin şefkatli kucaklarında, babalarının koruyucu kollarında yatarlarken; sen ise her gece babasız olarak adeta ölüm uykusuna dalıyorsun. 
 
Kimi çocukların ellerinde kırmızı elma şekerleri var. Ancak senin ellerinde babanın kanlı gömleği var! Kimi çocukların ellerinden tuttukları bir babaları var. Ancak senin ellerinde, şehit babanın resmi var. 
 
Küçücük yüreğinde büyük yıkıntılar var! Ama bu büyük enkazı kaldıracak sağlam bir imanın var!  Herkese nasip olmayan bir şerefin var. 
 
Artık “seni seviyorum” diyerek başını okşayan bir baban yok. Ancak seninle cennette buluşmayı bekleyen bir baban var. Babası tarafından başı okşanan çocukları gördüğünde sakın ağlama! Senin başını okşayan “RESULULLAH” var…
Sakın üzülme! Ağıtlar yakma! Hayata küsme! Çiçek topla! Oyuncaklarınla oyna! Başın eğik, boynun bükük olmasın!
 
Sakın ağlama! Sen ağlarsan ARŞ ağlar, ARZ ağlar! Resul-i Zişan ağlar! Sen ağlarsan ülkemdeki bütün camiler, okullar, evler ağlar! 
 
Başka çocukların alınlarına kurşun değmemesi için hayata sımsıkı sarılmalısın! Çok okumalı ve çalışmalısın. Elin kalem tutmalı! Elindeki kaleminle terörün kara bulutlarını dağıtmalısın! Huzur ve mutluluğu tutsak olmaktan kurtarmalısın! 
 
Sen ŞEHİT çocuğusun. Milletimizin namususun! Namusunu korumak her Müslüman için dini ve milli bir görevidir. İMHA edilen hayallerini İNŞA etmeye büyük gayretler göstereceğiz. Babanın kemiklerini sızlatmayacağız! Uğrunda can verilen cennet vatanı böldürtmeyecek, bayrağı indirtmeyecek, ezanı dindirtmeyeceğiz.
 
Hakkını helal et bize!
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Nazlıcan Kara
15:05
21 Ağustos 2015 Cuma
Şehidim seninleyiz. helal et hakkını bize...
95.65.157.238
Nazlıcan
15:04
21 Ağustos 2015 Cuma
Şehidiim seninleyiz.Hakkını helal bizlere...
95.65.157.238
Görkem Uyar
14:59
21 Ağustos 2015 Cuma
Helal size...Helal et şehidim, helal et hakkını
95.65.157.238

Diğer Yazıları

© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti