Asayiş »

Mersin Mut Köselerli Mahallesi Kalecik Mevkiinde Traktör Kazası Meydana Geldi

Mersin’in Mut İlçesi Köselerli Mahallesinde, kayısı yüklü römorku çeken traktör rampa çıkarken devrildi, yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 8 yaşında 1 çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde meydana gelen traktör kazasında, kayısı toplamadan dönenleri taşıyan Adem Y. yönetimindeki, üzerinde çoğunluğu aynı aileden işçilerin de bulunduğu kayısı yüklü römorku çeken 33 UK 178 plakalı traktör Kalecik Mevkiinde rampayı çıkarken kontrolden çıkarak devrildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine Ambulans ve Mersin Büyükşehir Belediye İtfaiyesi kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine Ambulans ve Mersin Büyükşehir Belediye İtfaiyesi kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Traktörle birlikte devrilen römorkun üzerinde bulunanlardan 8 yaşındaki Arda Kaan Keskin hayatını kaybederken, Safiye Y., Ali Y., Havva Y., Hamza Y., Adem Y., Ali Eren Keskin, İbrahim Keskin, Ayşe Keskin ise yaralandı.

Kazada yaralananlar en yakın sağlık birimlerine sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.