Yenişehir »

Kırıkkale'de 15 Emniyet Personeline Altın

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, yeni bebeği olan, evlenen ve çocuğunu evlendiren 17 personeline çeyrek altın hediye etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, yeni bebeği olan, evlenen ve çocuğunu evlendiren 17 personeline çeyrek altın hediye etti.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şubesince müdürlük kadrosunda görevli, çocuğu olan, kendisi evlenen ve çocuğunu evlendiren 15 personele çeyrek altın hediye edildi. Personele hediyelerini takdim eden İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, amaçlarının personelin sevinçlerine ortak olarak yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu dile getirdi.
Emniyet Müdürü Onar, "Bizlerde bu arkadaşlarımıza Kırıkkale Polis Teşkilatı olarak çam sakızı çoban armağanı küçük bir takdimimiz olacak. Amacımız arkadaşlarımızın sevincine ortak olmak, bunu hissettirmek, beraber olduğumuzu göstermek amacındayız” dedi.
Emniyet Müdürü Onar’ın küçük altınları takdiminden sonra polis memurları yapılan etkinlikten ötürü Onar’a teşekkürde bulundular.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.