Yenişehir »

Devlet Bahçeli Yarın Osmaniye'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi açılış, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere yarın (7 Ocak Salı) Osmaniye’ye gelecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir dizi açılış, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere yarın (7 Ocak Salı) Osmaniye’ye gelecek.
Partilileri tarafından saat 13:00’te Toprakkale’de karşılanacak olan Devlet Bahçeli, 14:00’de Tema Parkı’nda incelemelerde bulunacak.
14:15’te Osmaniye Valiliği’ni ziyaretinin ardından 14:30’da Osmaniye Belediyesi Hizmet Binası’nın açılış törenine katılacak olan Bahçeli, burada halka seslenecek.
15:30’daki Sıla konserine de katılacak olan Bahçeli, 16:15’te Belediye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunduktan sonra 17:00’de ’2023 Osmaniye Vizyonu Projesi’nin Sunumu’na katılıp, 17:30’da ise MHP Osmaniye İl Teşkilatı’nı ziyaret edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.