Yenişehir »

Kars'ta 58 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Kar ve tipinin etkili olduğu Kars’ta 58 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Kar ve tipinin etkili olduğu Kars’ta 58 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.
İl Özel İdaresi’ne ait karla mücadele ekiplerinin açtığı yollar, kısa sürede tipi kapatıyor. Kars merkezde 4, Akyaka’da 5, Arpaçay’da 8, Digor’da 5, Kağızman’da 9, Sarıkamış’ta 1, Selim’de 22 ve Susuz’da 4 köy olmak üzere toplam 58 köyün Kars ile bağlantısı kesildi.
Kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, gece gündüz çalışıyor. Yapılan çalışmalar ise şiddetli tipiden dolayı olumsuz etkileniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.