Yenişehir »

İl Başkanının Rehin Kaldığını Belirten CHP'liler Kazma Kürekle Yol Açmaya Gitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin’den 24 saattir haber alamadıklarını belirten partililer, en son gittiği köyün yolunu açmak için kazma kürekle yola çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin’den 24 saattir haber alamadıklarını belirten partililer, en son gittiği köyün yolunu açmak için kazma kürekle yola çıktı.
CHP’lilerin iddiasına göre İl Başkanı Hüseyin Zeytin, merkeze bağlı Geyiksuyu köyü Sin mezrasında yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. Köy yolunun açılması için yetkili kurumlara yaptıkları çağrılara olumlu yanıt alamadıklarını iddia eden partililer, basın açıklaması yaptıktan sonra kazma küreklerle köy yolunu açmak için yola çıktı.
Öte yandan, Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı ekiplerin kapalı olan köy yolunun açılması için çalışma yürüttüğü öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.