Yenişehir »

Giresun'da Karne Heyecanı

2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile Giresun’da 77 bin 33 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile Giresun’da 77 bin 33 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Giresun il genelinde 403 okulda 77 bin 33 öğrenci karne heyecanı yaşarken, 5 bin 60 öğretmen, öğrencilere karnelerini takdim etti. Karnelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler öğretmenlerinin ellerini öperek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Karne heyecanının yaşandığı 23 Nisan İlkokulunda ise tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, başarılı bir dönemin geride kaldığını belirterek bu başarıda yanında bulunan velilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Akkurt, yarı yıl tatilini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmeleri konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunurken, kırık notu bulunan öğrencilerinde yarı yıl tatilini iyi değerlendirerek ikinci yarıyıla daha çok hazır vaziyette başlamalarını önerdi.
Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Yüksel Çelik ve veliler katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.