Yenişehir »

Muradiye Şelalesi Dondu

Van’ın Muradiye ilçesindeki Muradiye Şelalesi, soğuk hava nedeniyle donarak adeta travertenleri andırıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Van’ın Muradiye ilçesindeki Muradiye Şelalesi, soğuk hava nedeniyle donarak adeta travertenleri andırıyor.
Muradiye Şelalesi, yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Havanın gece eksi 20 dereceye düştüğü Muradiye’de, şelale tamamen dondu. Travertenleri andıran şelaleye ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinden şelaleyi görmek için gelen Sevda Ceylan, gördüğü manzaraya hayranlığını gizleyemedi. Ceylan; arkadaşının Muradiye Şelalesi’nin çok güzel olduğunu söylediğini belirterek "Ben çok merak ettim ve arkadaşımı ziyarete gelmişken şelaleyi de göreyim dedim. Anlattıkları kadar var. Muradiye Şelalesi bu haliyle çok güzel görünüyor, iyi ki gelmişim. Bu kış ayında şelalenin mavi gökyüzüyle birleşmesi harika bir görünüm oluşturuyor. Güneş, su ve kar her yönüyle harika. Bu kışlık bir görüntü, yaz aylarında daha güzel olduğunu söylüyorlar. Şimdiden çok merak ettim. Yazın da gelip bu doğa harikasını görmek istiyorum” dedi.
Ceylan, şelalenin doyumsuz güzelliği karşında fotoğraf çekerek Bandırma’daki arkadaşlarıyla paylaştı.
Haydar Gökalp isimli vatandaş ise, buz tutan şelalenin uç noktasına kadar çıkarak sevinç gösterisi yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.