Yenişehir »

Sakarya'da Cinayete Karıştıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan İki Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da iki restoran sahibi arasında gürültü yüzünden başlayan ve bir kişinin hayatını kaybedip, bir kişinin de yaralandığı kavgada cinayete karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.

Sakarya’da iki restoran sahibi arasında gürültü yüzünden başlayan ve bir kişinin hayatını kaybedip, bir kişinin de yaralandığı kavgada cinayete karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi.
Adapazarı ilçesinin en işlek caddelerinden Çark Caddesi’nde meydana gelen olay iki restoran sahibinin gürültü yüzünden tartışmasıyla gerçekleşti. Tartışmanın büyümesiyle silahlı kavgaya dönüşen olayda, işletme sahibi İsmail G.’nin (48) tabancasından çıkarak vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu vurulan Gültekin Erman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri tarafından İsmail G.’nin çalışanı olduğu tespit edilen ve cinayete karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan R.Z. (40) ve E.K. (30) isimli şüpheli şahıslar asayiş şube müdürlüğündeki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayete karışan ve halen firarda olan bir şüpheli şahıs ise aranıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.