Yenişehir »

Esogü Hastanesi'nde Devir Teslim Töreni

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Başar Sırmagül, yapılan bir devir-teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Akın Turgut’tan devraldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Başar Sırmagül, yapılan bir devir-teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Akın Turgut’tan devraldı.
Başhekimlik makamındaki tören konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Prof. Dr. Akın Turgut ile mesailerinin çok verimli bir ortamda geçtiğini ve bu süre zarfında hastanenin önemli mesafeler katettiğini söyledi. Prof. Dr. Hasan Gönen hizmetleri için Prof. Dr. Akın Turgut’a teşekkür ederken, kendisinin tecrübelerinden bundan sonra da yararlanmak istediklerini belirtti.
Prof. Dr. Hasan Gönen, görevi sona eren Prof. Dr. Akın Turgut’a teşekkür plaketi ve ESOGÜ Anı Tabağı takdim ederken, yeni Başhekim Prof. Dr. Başar Sırmagül ve ekibine de görevlerinde başarılar diledi.
Görevi sona eren Prof. Dr. Akın Turgut, görev süreleri boyunca Rektörlük, Tıp Fakültesi Dekanlığı ve bütün kurum çalışanlarından yakın bir işbirliği ve destek gördüklerini belirterek bunun için teşekkür etti. Üç buçuk yıllık görev süreleri boyunca Türkiye’de örneği olmayan bazı işleri yapma fırsatını bulduklarını ve hastaneyi belli bir noktaya taşıdıklarını belirten Prof. Dr. Akın Turgut, görevi devralacak ekibin tüm paydaşlarla birlikte hastaneyi daha da ileriye taşıyacağına olan inancını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.