Yenişehir »

Eşinden Ayrıldı İntihara Kalkıştı

Kayseri’de eşinden ayrılan bir kiş, 12 adet hap içerek intihara kalkıştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri’de eşinden ayrılan bir kiş, 12 adet hap içerek intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Yerköy Mahallesi’nde eşinden boşandığı öğrenilen S.S.’nin bunalıma girdiği bildirildi. Bunalıma giren S.S.’nin evde bulunan tansiyon ilacından 12 adet içerek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.
İlk olarak Develi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.S.’nin yapılan müdahalesi sonrasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı, tedavisinin devam ettiği kaydedildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.