Yenişehir »

Öğrenciler Hayvan Dostlarını Unutmadı

Eskişehir 1. Hava İkmal Merkezi İlkokulu öğrencileri, sokak hayvanları için barınaklar yapıp, içerisine yiyecek bıraktılar.

Eskişehir 1. Hava İkmal Merkezi İlkokulu öğrencileri, sokak hayvanları için barınaklar yapıp, içerisine yiyecek bıraktılar.
Bu yıl uzun ve ağır geçen kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmayan öğrenciler, kendi imkânlarıyla sokak hayvanları için barınaklar yaptılar. Okul Müdürü Nurettin Ateş, öğretmenleri Hanife Özge İçten ve Gülay Kutlu rehberliğinde okullarının çevresindeki sokaklarda uygun noktalara yerleştirilen barınaklara, sokak hayvanları için yiyecek ve su da bırakmayı ihmal etmediler. Öğrenciler, bu çalışmayı okullarında yürüttükleri değerler eğitimi ocak ayı faaliyetlerinden olan “Sabır Merhamet ve Hoşgörü” konulu etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiler.
Hazırlamış oldukları bu barınakların takibini yapan öğrenciler, hayvanların yiyecek ve su ihtiyaçlarını sürekli temin edeceklerini söylediler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.