Yenişehir »

Mısır'daki bombalı saldırılar

Mısır'daki bombalı saldırılar

Mısır'daki bombalı saldırılar

- Dışişleri Bakanlığı, 30 kişinin ölümüne yol açan saldırıları kınadı

ANKARA - Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da dün meydana gelen ve 30 kişinin ölümüne yol açan terör saldırılarını kınadı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kuzey Sina ve Süveyş vilayetlerinde meydana gelen ve en az 30 Mısırlının hayatını kaybettiği saldırılardan büyük üzüntü duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Türkiye, kardeş Mısır halkıyla dayanışmasını sürdürecektir" ifadesi yer aldı.

Mısır'ın Sina Yarımadası'ndaki Ariş kentinde, dün akşam güvenlik noktalarını hedef alan bombalı saldırılarda 30 kişi hayatını kaybetmiş, 47 kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Meltem Uzun
Yayınlayan: Tuğrul Çam


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.