Yenişehir »

Adıyaman Tümsiad Genkurulunaa Gidiyor

Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 6. Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirecek.

Tüm Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 6. Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirecek.
TÜMSİAD Adıyaman Şube Başkanı Av. Erkan Çakmak yaptığı açıklamada, genel kurulun 31 Ocak tarihinde, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğini kaydetti.
Başkan Çakmak, “Yapılacak genel kurulumuzda görev değişikliği yapılacak olup, genel başkanımız değişecektir. Genel kurula Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda Bakan, yabancı delegasyon, yerli ve yabancı birçok işadamı katılacaktır. TÜMSİAD Türkiye ve TÜMSİAD Avrupa şubelerinin de yapacakları katılım ile gerçekleşecek olan genel kurul, Türkiye’nin kalkınmasında önemli bir yeri olan TÜMSİAD ailesini de bir araya getirecektir. Ülkemize ve derneğimize hayırlı olsun” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.