Yenişehir »

Kur'an-I Hatim Eden Minik Ecrin İlgi Odağı Oldu

Tokat’ta 5.5 yaşında Kur’an-ı Kerimi hatim eden Ecrin Eldemir, ilgi odağı olmaya devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tokat’ta 5.5 yaşında Kur’an-ı Kerimi hatim eden Ecrin Eldemir, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Tokat Valisi Cevdet Can’ın eşi Naime Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hülya Özdemir ile birlikte küçük yaşta Kur’an-ı Kerimi hatim eden Ecrin’i evinde ziyaret etti. Minik Ecrin’e Kur’an-ı Kerim hediye eden Can, “Ecrin’in bu yaşta Kur’an okumasından mutlu oldum. Allah ona Kur’an öğretenlerden razı olsun. Önce Kur’an okumayı öğrenmiş, Türkçe okumayı da çok kolay öğrenecektir. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum” dedi.
Tokat’ta anne ve babası tarafından bir Kur’an kursunun anaokuluna 4 yaşındaki iken kayıt ettirilen Ecrin Eldemir, 5.5 yaşında Kur’an-ı Kerim’i hatim etmişti. Ecrin’in hatim duası ise sosyal medyada tıklama rekoru kırmıştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.