Yenişehir »

İtalya açıklarında batan Türk gemisi

İtalya açıklarında batan Türk gemisi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İtalya açıklarında batan Türk gemisi

- Ravenna Limanı açıklarında yaklaşık bir ay önce iki kargo gemisinin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Türk denizci Zeynel Üstün'ün cenazesi, İstanbul'a getirildi

İSTANBUL - İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında yaklaşık bir ay önce iki kargo gemisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Türk denizci Zeynel Üstün'ün (46) cenazesi, İstanbul'a getirildi.

Üstün'ün cenazesini taşıyan, Türk Hava Yolları'nın Bologna-İstanbul seferini yapan uçak, saat 22.00'de Atatürk Havalimanı'na indi. Uçak altından alınan cenaze, daha sonra kargo terminaline taşındı.

Türk denizci Üstün'ün cenazesinin yarın sabah uçakla İzmir'e gönderileceği öğrenildi.

- Olay

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında 28 Aralık 2014'te meydana gelen kazada, Belize bandıralı "Lady Aziza" isimli gemiyle çarpıştıktan sonra batan Türk kargo gemisi "Gökbel"de bulunan 11 kişiden 5'i kurtulmuş, 6 kişi kaybolmuştu. Arama çalışmalarında 4 denizcinin cesedine ulaşılmış, kayıp Melih Erek ile Yiğit Küçükbıyık ise bulunamamıştı.

Muhabir: Izzet Taskiran
Yayınlayan: Nurettin Coşkun


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.