Yenişehir »

Abdullah Amca'nın Acı Günü

Kütahya’nın manevi önderlerinden Abdullah Usluoğlu’nun eşi vefat etti.

Kütahya’nın manevi önderlerinden Abdullah Usluoğlu’nun eşi vefat etti.
Bir süredir hastanede tedavi gören 86 yaşındaki Fatma Usluoğlu için Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Müftü Hacı Yusuf Gül, Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Şehirde ’Tuzcuların Abdullah Amca’ olarak tanınan 96 yaşındaki Hacı Abdullah Usluoğlu’nun eşi Hacı Fatma Usluoğlu, kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.(EFE)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.