Yenişehir »

Kayıp Şahıs Ölü Bulundu

Malatya’da yaklaşık on gündür kayıp olarak aranan sara hastası yaşlı adam, boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Malatya’da yaklaşık on gündür kayıp olarak aranan sara hastası yaşlı adam, boş bir arazide ölü olarak bulundu.
Akşam saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesinde boş bir arazide hareketsiz yatan bir şahsı gören vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın hayatını kaybettiğini tespit edince durum nöbetçi savcılığa bildirildi.
Olay yerinde ilk yapılan incelemenin ardından şahsın kayıp olarak aranan 59 yaşındaki Ahmet Taşer olduğu tespit edildi. Savcılık tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
1 hafta önce evden çıkan ve zihinsel engelli olduğu belirtilen Ahmet Taşer’den haber alamayan oğlu Ramazan Taşer geçtiğimiz günlerde İHA’ya yaptığı açıklamada, “Babam sara hastasıdır, bayılıp bir yerlerde düşmüş olabilir. Babam camileri çok sever camilerde genellikle durur. Parkları çok sever ve oralarda oturur" demişti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.