Yenişehir »

Freni Boşalan Minibüs Evin Bahçesine Uçtu

Üsküdar’da yokuş çıkmak isterken freni boşalan minibüs, bir evin bahçesine uçtu. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar’da yokuş çıkmak isterken freni boşalan minibüs, bir evin bahçesine uçtu. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, saat 11. 00 sıralarında Üsküdar Bahçelievler Mahallesi Caddeboyu Caddesi’nde meydana geldi. Cemal Acar yönetimindeki 34 PS 269 plakalı minibüsün yokuş çıkarken freni boşaldı. Caddeden hızla aşağıya doğru kayan minibüs, bir evin bahçesine uçtu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Acar’ı minibüsten çıkartarak ambulansla hastaneye kaldırdı. Minibüs ise kullanılmaz hale geldi.
Olaya tanık olan bir vatandaş, “Yukarıdan aşağı hızlı gelmiş. Burada duramadı. Hızlı gelmiş, freni tutmamış” dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.