Yenişehir »

Partili Gençlerden Tütüncü'ye Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları’nın yeni Başkanı Mehmet Çivik ve ekibini makamında kabul etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları’nın yeni Başkanı Mehmet Çivik ve ekibini makamında kabul etti.
AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çivik ziyarette yaptığı konuşmada, güzel ve heyecanlı bir kongre sürecinin ardından, yeni yönetimle ilk ziyareti Başkan Tütüncü’ye yaptıklarını söyledi.
Başkan Tütüncü de İlçe Gençlik Kolları yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. 2015 milletvekili seçimlerinin önemine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, “2015’i yeni Türkiye’nin yeni zaferi olarak taçlandırmalıyız. 5 ay boyunca özelinizden, işinizden, biraz fedakarlık etmenizi istiyorum. Çünkü 2015 seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Bugün fedakarlıkta bulunmaz, gayret göstermez, yollara düşmez ve çileye talip olmaz isek, yarın çok daha vahim günler ülkemizi kaplayabilir” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.