Yenişehir »

Dolar 2,43'ü Aştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında dolar 2,43’ün üzerine çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında dolar 2,43’ün üzerine çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında dolar 2,43’ün üzerine çıktı. Sabah saatlerinde 2,39 seviyelerinden işlem gören dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında 2,4328 seviyesine kadar yükseldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Enflasyon şuraya girerse faizi şuraya indireceğiz mantığı yanlış bir mantıktır. Böyle bir mantık olmaz. Faiz zaten enflasyonu oluşturur. Eğer sen faizi yüksek tutarsan enflasyon yüksek olacaktır, düşük tutarsan enflasyon düşecektir. Düşük faiz olursa, yatırım olacaktır. Düşük faiz olması nedeniyle yatırımlar artacaktır. Ama siz şimdi bir bakıyorsunuz, Merkez Bankası’nın faizi üst bantta 11,7, buna bir de komisyonları eklediğinizde 15, 17 diye gidiyor" diyerek Merkez Bankası’nı eleştirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.