Yenişehir »

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

ANTALYA (İHA) – Antalya’nı Serik ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak içki ve kaçak içki imalinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

ANTALYA (İHA) – Antalya’nı Serik ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak içki ve kaçak içki imalinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Serik İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Belek Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince alınan duyum ve istihbari çalışmalar neticesinde yapılan operasyonda Kadriye Mahallesi’nde Şüpheli E.K. isimli şahsın villasında fermantasyon mayalanma düzeneğiyle kaçak içki yapımında kullanılan malzemeleri ile birlikte kaçak olarak yapılmış 300 litre şarap ve 50 litre viski ele geçirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.