Yenişehir »

Bartın İl Milli Eğitim Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışanlara motivasyon ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışanlara motivasyon ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.
Düzenlenen kahvaltıya İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, şube müdürleri ve personellerin aileleri katıldı. Kahvaltıda çeşitli hatıralar ve anılar anlatıldı.
Yaşar Demir, kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Bu tür motivasyon ve moral programlarının devam edecek. Katılan personelimize teşekkür ederim” dedi.
Kahvaltıda İl Müdürü Demir, daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapmış Onur Tabak’a hediye takdim etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.