Yenişehir »

Başkan Gül'ün Rusya Temasları Sona Erdi...

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Rusya Bağımsız Sendikalar Federasyonu (PNPR) toplantısına katıldı. Rusya’nın Soçi kentinde temaslarını sürdüren Gül, bir yandan düzenlenen sunumda yer alırken diğer yandan da bir bazı Rus sendika yöneticileri..

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Rusya Bağımsız Sendikalar Federasyonu (PNPR) toplantısına katıldı. Rusya’nın Soçi kentinde temaslarını sürdüren Gül, bir yandan düzenlenen sunumda yer alırken diğer yandan da bir bazı Rus sendika yöneticileriyle dizi görüşme gerçekleştirdi.
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Cengiz Gül, PNPR organizasyonunda ayrıca MMK Metalürji üst düzey yöneticisi Alexander Deronov ile görüştü. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de katıldığı önemli etkinlikte dünya emekçilerin sorunlarıyla, dünya sendikalarının gelişimi masaya yatırıldı.
Toplantı sonrasını değerlendiren Cengiz Gül, “Rusya’daki sendikacılarla demir, çelik sektöründeki emekçilerle, diğer iş kollarındaki işçilerin sorunlarını konuştuk. Konuşmacılar ve gerçekleştirilen sunumlar dünya sendikal yaşamından satır başları verdiler. Uluslararası bir organizasyon olması hesabıyla herkes için yararlı bir etkinlik oldu. Bu arada daha önce Türkiye’de temaslarda bulunan bazı Rus yetkililerle tekrardan görüşme şansımız oldu” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.