Spor »

Şahinbey Belediyespor, çıkış arıyor

Şahinbey Belediyespor, çıkış arıyor

Şahinbey Belediyespor, çıkış arıyor

- Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde alt sıralarda bulanan lacivert-beyazlı takım, İnegöl Belediyesi maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor

GAZİANTEP - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor, deplasmanda yapacağı İnegöl Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor.

Kulüp başkanı Cuma Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başına yeni başantrenör getirildiğini ve bazı mevkilere takviyeler yapıldığını anımsattı.

Artık rakipleri karşısında geçmişe göre daha iyi mücadele edeceklerini ifade eden Güzel, "Son dönemde istediğimiz sonuçların biraz uzağında kaldık ama bunu telafi edebilecek durumdayız" dedi.

Hafta sonu deplasmanda İnegöl Belediyesi ile karşılaşacaklarını vurgulayan Güzel, rakiplerini yenerek çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

İnegöl Belediyesi'nin de kendileri gibi ligin sonlarında yer aldığına işaret eden Güzel, "Play-out'tan kurtulmak için bu maç çok önemli. Bunun için elimizden gelen çabayı gösterip galibiyete ulaşmak istiyoruz. İnşallah Gaziantep'e istediğimiz sonuçla döneceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Kerem Kocalar
Yayınlayan: Veli Gürgah


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.