Yenişehir »

Çiftlik Sahibi İşçileri Tarafından Öldürüldü

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, bir çiftlik sahibinin yanında çalışan yabancı uyruklu işçileri tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, bir çiftlik sahibinin yanında çalışan yabancı uyruklu işçileri tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.
Olay, dün akşam Bahçeli köyünde meydana geldi. İddiaya göre, hayvan çiftliği sahibi 48 yaşındaki İsa Sezer, henüz bilinmeyen bir sebeple, yanında çalışan yabancı uyruklu işçilerle tartıştı. Çıkan tartışmada Sezer bıçaklanarak öldürüldü. 2 şüpheli, Sezer’e ait araçla olay yerinden kaçtı. Sezer’e ait araç, Balıkesir’in Gönen ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Jandarma kayıplara karışan zanlıları arıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.