Yenişehir »

Karadeniz Barolar Birliği Toplantısı Giresun'da Yapıldı

Giresun Barosu tarafından organize edilen Karadeniz İllerinin tamamını kapsayan ''Karadeniz Barolar Toplantısı'' Giresun’da yapıldı. 16 İlin Barosunun Katılımıyla gerçekleşen toplantıya Artvin, Rize, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Tokat, Amasya, Samsun, Sinop, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Bartın..

Giresun Barosu tarafından organize edilen Karadeniz İllerinin tamamını kapsayan "Karadeniz Barolar Toplantısı" Giresun’da yapıldı. 16 İlin Barosunun Katılımıyla gerçekleşen toplantıya Artvin, Rize, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu, Tokat, Amasya, Samsun, Sinop, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu Baro Başkanları ile Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Berra Besler, Barolar Birliği Üyesi İzzet Varan’da hazır bulundu.
Giresun Baro Başkanı Av.Gültekin Uzunalioğlu, toplantının Giresun’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” hepinizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Bu onuru Giresun’da yapma şerefini bana gösterdiğiniz için size ve Barolar Birliği Başkan yardımcım Berra Besler’e çok teşekkür ederim. Ülke gündeminde yer alan sorunlarımızı masaya yatırmak için buradayız” dedi.
Toplantı daha sonra basına Kapalı olarak devam etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.