Yenişehir »

Kadınlardan “Özgecan Aslan” Açıklaması

Samsun’da ''Samsun Kadınlar Platformu'' adı altına birleşen kadınlar, Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için basın açıklamasında bulundular.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun’da "Samsun Kadınlar Platformu" adı altına birleşen kadınlar, Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için basın açıklamasında bulundular.
Samsun’un İlkadım ilçesi İstiklal caddesi üzerinde bir araya gelen "Samsun Kadınlar Platformu" adı altına birleşen kadınlar, Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile ilgili tepkilerini dile getirdiler. Kadınlar adına basın açıklamasında bulunan Şeyma Özberk, "Daha öncede söylemiştik. Her gün onlarca tecavüzcü katilinin aklanması, dışarıdaki tecavüzcüleri yüreklendiriyor. Aramızdan aldığınız her kadın için, hayatını kararttığınız her kadın için tek tek hesap vereceksiniz. Özge’nin hesabını kadınlar sokaklarda soracak" dedi.
Pankartlar ve sloganlar altında gerçekleşen basın açıklamasının ardından katılımcılar olaysız şekilde dağıldılar.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.