Yenişehir »

Orkide Gediz Deplasmandan Galip Ayrıldı

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Orkide Gediz Üniversitesi, Sinpaş Denizli’yi deplasmanda 57-66’lık skorla geçti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Orkide Gediz Üniversitesi, Sinpaş Denizli’yi deplasmanda 57-66’lık skorla geçti.
Orkide Gediz Üniversitesi, yeni antrenör İsmail Beleş’le çıkışını sürdürüyor. İzmir ekibi, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin lideri Sinpaş Denizli’yi deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İlk düdükten itibaren üstünlüğü bırakmayan ve farkı 25 sayıya kadar çıkaran kırmızı-beyazlılar, mücadeleden 66-57 galip ayrıldı. ABD’li tecrübeli pivot Kzell Ray Wesson 21 sayı, 13 ribaund ve 2 asistle takımını sırtladı. Eren Ocaktürk ve Emre Özpulat da 12’şer sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Evindeki ilk karşılaşmada rakibine karşı mağlup olan Orkide Gediz Üniversitesi, böylece rövanşı da almış oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.