Yenişehir »

Kar Yağışının Ardından Vatandaşların Güneş Keyfi

Zonguldak’ta güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu sahil ve parklarda aldı.

Zonguldak’ta güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu sahil ve parklarda aldı.
Kış gününde bahar havasının yaşandığı bu günlerde hava sıcaklıklarının gündüz 15 dereceye kadar yükselmesini fırsat bilen Zonguldaklılar, hafta sonunu fırsat bilerek sahile gitti. Aileleriyle birlikte sahile gelen vatandaşlar hem güneşin tadını çıkarttı hem de çocuklarını parklara götürerek hafta sonunun tadını çıkarttı.
SALI GÜNÜNE DİKKAT
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava yeni hafta birlikte yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakıyor. Kent merkezinde 15 derece olan hava sıcaklığı Salı gününden itibaren 7 derece birden düşecek. Zonguldak ve çevrisinin hafta boyunca kar yağışlı olması bekleniyor. Pazartesi günü yağmurla başlayacak soğuk hava dalgası Salı Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yerini kar yağışına bırakacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.