Yenişehir »

Kütahya Barosu'nda 'avukatlık Ruhsatı' Töreni

Kütahya’da 6 yıldır hakimlik yaptıktan sonra emekli olan Mehmet Kuşcuoğlu’nun avukatlık mesleğine katılması sebebiyle baroda ’avukatlık ruhsatı’ töreni düzenlendi.

Kütahya’da 6 yıldır hakimlik yaptıktan sonra emekli olan Mehmet Kuşcuoğlu’nun avukatlık mesleğine katılması sebebiyle baroda ’avukatlık ruhsatı’ töreni düzenlendi.
Törende konuşan Baro Başkanı Ahmet Atam, Kuşçuoğlu’na hakimlik mesleği süresince avukatlarla olan olumlu diyaloğu, saygın ve sakin duruşu nedeniyle teşekkür etti.
Mehmet Kuşcuoğlu da, meslek hayati boyunca Kütahya’daki avukatların mesleklerine ve meslektaşlarına gösterdiği anlayışın eşine az rastlanır bir durum olduğunu, bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.
Kuşcuğglu daha sonra avukatlık yemini etti. Kuşçuoğlu’nun cübbesini Kütahya Barosu’nun en kıdemli avukatı İbrahim Altıner giydirdi.
Mehmet Kuşcuoğu’nun hediyesini ise, Kütahya Barosu eski başkanlarından Sabit Özdoğlar takdim etti.(EFE)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.