Yenişehir »

Amatör Fotoğrafçılar Kadınlar Günü Sergisini Özgecan'a İthaf Etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Fotoğraf Sanatı Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açacağı sergiyi Özgecan Aslan‘a ithaf etti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Fotoğraf Sanatı Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açacağı sergiyi Özgecan Aslan‘a ithaf etti.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 2 aydır hazırlık yapan 14 fotoğrafçı, objektifin arkasında emekçi kadınları yorumladı. Toplam 21 adet fotoğrafın yer alacağı sergi KİPA Aile Kulübü desteği ile KİPA AVM’de gerçekleştirilecek. Sergiyi Tarsus’ta hunharca öldürülen Özgecan Aslan’a ithaf ettiklerini ifade eden dernek üyeleri adına konuşan Dernek Kurucu Başkanı Özcan Şimşek, “Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) olarak ilk sergimizi "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" münasebetiyle, Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve üyelerimizin çalışmalarını Edremitli sanatseverler ile paylaşmak maksadıyla 8 Mart 2015 tarihinde saat 14:00’de KİPA AVM’de açacağız” dedi.
Şimşek, “Açacağımız karma sergimizi hunharca öldürülen Özgecan Aslan ve şiddet mağduru kadınlara ithaf ediyoruz” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.