Yenişehir »

Minibüsçülerden “Özgecan Aslan” Mesajı

Eskişehirli minibüsçüler, Mersin’in Tarsus ilçesindeki vahşi cinayete dikkat çekmek için araçlarına “Özgecan Aslan” mesajları astılar.

Eskişehirli minibüsçüler, Mersin’in Tarsus ilçesindeki vahşi cinayete dikkat çekmek için araçlarına “Özgecan Aslan” mesajları astılar.
Minibüsçülerin araçlarına yazdıkları, “Ben babayım, benim de Özgecan’ım var”, “Ben Allah’tan korkarım. Benim kızım da şehir dışında öğrenci. Minibüsçü arkadaşım kızım sana emanet”, “Burası Eskişehir, bizler farklıyız. Birbirimize emanetiz” gibi mesajlarıyla yaşanan olaya dikkat çektiler. Vatandaşlar ise, minibüsçülerin davranışını takdirle karşıladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.