Yenişehir »

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, ''Her şey eninde sonunda uygulama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, ''Her şey eninde sonunda uygulamaya dayalıdır. Bu uygulama nedir? Silahların bırakılmasıdır. Bırakıldığı andan itibaren da zaten bu ülkede huzur, refah ortamı çok daha farklı bir şekilde gelişecektir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin, "Her şey eninde sonunda uygulamaya dayalıdır. Bu uygulama nedir? Silahların bırakılmasıdır. Bırakıldığı andan itibaren da zaten bu ülkede huzur, refah ortamı çok daha farklı bir şekilde gelişecektir" dedi.

Muhabir: Erdal Turanlı
Yayınlayan: Erdal Turanlı


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.